Wij zoeken versterking van ons team

VOORLAND zoekt een gedreven, leergierige en goedlachse medewerker om haar team te versterken. Ben jij een enthousiaste ruimtelijk planner of heb je ervaring met ruimtelijke planning? Werk je graag in team, word je enthousiast van brainstormen en hou je van een goed gesprek? Onderzoek je de dingen graag tot in de diepte, ben je zorgvuldig en heb je een vlotte pen? Dan hebben wij jou nodig!

Wij zijn VOORLAND, www.voorland.be

VOORLAND is een bureau voor ruimtelijke planning met een sterke expertise in het instrumentarium van de ruimtelijke ordening. Als ruimtelijke planners leggen wij bij VOORLAND de focus op het begeleiden van overheden in hun ruimtelijke processen van visievorming en het uitzetten van de processen voor realisatie van deze visie.

VOORLAND houdt van samenwerken. Wij leggen ons graag toe op onze eigen ruimtelijke expertise en werken het liefst in teamverband met andere bureaus. De basis van al onze opdrachten is een goed gesprek: dialoog, overleg en brainstormen met partners, opdrachtgevers en experten.

VOORLAND houdt van een uitdaging. Bij elke opdracht gaan wij op zoek naar een creatieve, vernieuwende invulling van het bestaande ruimtelijke kader. Ook al zijn we ruimtelijke planners, toch kleuren we graag net even buiten de lijntjes, als dat tot een beter ruimtelijk resultaat leidt.

VOORLAND is een jong en vernieuwend bureau, gevestigd in een van de creatieve hotspots van Gent: Dok Noord. Ons bureau biedt een dynamische en flexibele werkomgeving en boeiende opdrachten met een variërende inhoud.

Wij zijn VOORLAND, maar wij zijn vooral heel erg benieuwd naar wie jij bent! Laat van je horen, bel ons, mail ons en stuur je motivatiebrief met referenties deze week nog naar info@voorland.be