PPPL zoeken ontwerpers, stel u kandidaat voor 12 oktober!

In 2014 werd een oproep 'PIlootprojecten Productief Landschap' gelanceerd. Deze oproep zocht naar ambitieuze projecten die vernieuwende bedrijfsvoering, een kwalitatief landschap en aandacht voor de samenleving combineren. Vijf Pilootprojecten, gelegen in Maasmechelen, Herk-De-Stad, Herentals, Roeselare en Oostende, werden geselecteerd. deze vijf laureaten genieten van een begeleidingstraject op maat. Nu zijn we voor deze vijf projecten op zoek naar vijf multidisciplinaire teams met (landschaps-)architecten, stedenbouwkundigen, serrebouwers, stallenbouwers, landbouwdeskundigen, … voor ontwerpend onderzoek en masterplanning.

Meer info over deze oproep naar ontwerpteams kan u vinden op http://www.productieflandschap.be Kandidaatstellingen zijn mogelijk tot 12 oktober 2015.