VOORLAND zoekt een ruimtelijk planner (m/v)

VOORLAND is een bureau voor ruimtelijke planning met een sterke expertise in het instrumentarium van de ruimtelijke ordening. Het bureau staat haar opdrachtgevers bij in de opmaak van ruimtelijke uitvoeringsplannen (RUP), verordeningen, verkavelingsplannen, structuurplannen (GRS), … én in de procesbegeleiding van diverse ruimtelijke planningsprocessen.

Bij elke opdracht gaat VOORLAND op zoek naar een projectspecifieke toepassing en creatieve, vernieuwende invulling van het bestaande ruimtelijke instrumentarium. VOORLAND doet ook onderzoek naar instrumenten voor een meer strategische en realisatiegerichte planning. Door het ruimtelijk-planologisch beleidsvoorbereidend onderzoek ontwikkelen we nieuwe inzichten op het instrumentarium die ook in de projecten worden toegepast.

VOORLAND focust op haar eigen ruimtelijk, instrumentele expertise en werkt het liefst in teamverband met ‘cracks’ in hun vak. Voor elke opdracht gaat VOORLAND op zoek naar de juiste partners. Met een team van opdrachtgever(s), ontwerpers, experten en partners richt VOORLAND de blik op de toekomst en ontwikkelt zij mee de duurzame toekomst van stedelijke projecten.

VOORLAND kent recent een snelle groei en zoekt een RUIMTELIJK PLANNER (m/v) die meewerkt aan de opmaak van diverse ruimtelijke instrumenten, die meeschrijft aan offertes en onderzoeken, die de procesbegeleiding van ruimtelijke processen ondersteunt.

Profiel: Je beschikt over een master in de ruimtelijke planning. Je kunt overweg met Microsoft Office, het Adobe-pakket en bij voorkeur GIS. Enkele jaren ervaring zijn een pluspunt. Maar je hebt bovenal een vlotte pen, goede communicatieve vaardigheden, werkt graag in team, bent zorgvuldig, enthousiast en gedreven.

Aanbod: Je komt terecht in een jong en vernieuwend bureau. Je kan meewerken aan boeiende opdrachten en de uitbouw van het bureau. Je werkt op zelfstandige basis, bij voorkeur 4/5, maar andere regimes zijn bespreekbaar. De jobinhoud is gevarieerd en je zal samenwerken met uiteenlopende studiebureaus. VOORLAND is gevestigd in Gent en biedt een dynamische en flexibele werkomgeving, goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden.

Is dit iets voor jou? Stuur je sollicitatiebrief en CV voor 31 augustus naar marjolijn@voorland.be. Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 4 september.